SAFE flyttar in till SFN!

Swedish Football Network – Vilken framgång för Lirre & Co och inte minst för amerikansk fotboll i Sverige. Äntligen vår egen hemvävda version av NFL.com (vi är snart där)!

SAFE är en ideell förening med huvudsakligt ändamål att utveckla produkten Superserien såväl ur ett idrottsligt som ett kommersiellt perspektiv. Samtliga Superserieklubbar som deltog säsongen 2012 är medlemmar och nya klubbar med ambitionen och som bedöms ha förmågan att inom något eller några år ta klivet upp i högsta serien, är välkomna.

Inför kommande säsong har SAFE prioriterat ett antal aktiviteter t ex;

• Webb-sändningar från varje match
• Presskonferens inför starten av Superserien (tillsammans med SAFF)
• Mediaplaner för alla klubbar
• Bättre matcharrangemang genom att lära av varandra
• Stor satsning på SM-finalerna (tillsammans med VM-organisationen)

Alla stora idrotter i Sverige har utvecklats i ett dynamiskt samarbete mellan förbund och elitklubbar. De senare organiserade i aktiebolag eller ideella föreningar. Därför beslutade SAFF 2012 (Förbundsmötet 25/3 2012)) att Förbundsstyrelsen (FS) ska initiera en utredning om hur ansvar och roller ska fördelas framöver mellan FS och Superserieklubbarna/SAFE. Denna utredning har av olika skäl ännu ej startats upp, men FS föreslår att så ska ske snarast möjligt och slutföras under första halvåret 2013. Detta bejakas av SAFE, som gärna deltar i detta utvecklingsarbete.

Med VM 2015 på Tele2-arena framför oss, har alla vi som älskar amerikansk fotboll, chansen att tillsammans göra sporten stor i Sverige. Med höga målsättningar och stor kompetens kring både sporten och förändringsarbete, strävar elitklubbarna att genom SAFE bidra till denna positiva utveckling!

SuperserienMed syfte att göra SAFE mer välkänt har föreningen beslutat (med FS goda minne) att göra Superserieloggan till vår.

Med start idag, så kommer du att kunna följa vad vi sysslar med genom ett enkelt klick på loggan. Vi kommer att lägga ut såväl samtliga mötesprotokoll, som andra dokument som beskriver vad vi håller på med för närvarande.

Vi hörs & syns!

Per Malmquist
Ordf. SAFE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s