SAFE rapporterar

Efter en lång vinter är nu äntligen värmen här och säsongstarten för Superserien närmar sig med stormsteg! Elitklubbarna har släppt många spännande nyheter om importer från både USA och Europa, nya coachingstaber och mycket annat av intresse avseende planer kring matcharrangemang och nya samarbetspartners. Särskilt roligt är det att se att fler och fler föreningar lägger ut intervjuer och korta sekvenser från träningar på nätet (hemsidor, SFN etc).

Det känns som om denna säsong har alla förutsättningar att bli ännu bättre och jämnare än föregående! Kommer Carlstad att lyckas ännu en gång, eller kommer Tyresö, Örebro, Uppsala eller någon av de andra utmanarna, att lyckas sno åt sig bucklan 2013?
SAFE, d v s Superserieföreningarnas gemensamma intresseorganisation, fokuserade tre konkreta punkter på senaste styrelsemötet;

Presskonferens på Rica hotell i Stockholm den 28/5 kl 12. Representanter för klubbarna möter upp och ger, i samarbete med SAFF och VM-bolaget, information med ambitionen att öka intresset hos media och publik inför säsongstarten.
Webb-TV sändningar. Alla klubbar ska försöka genomföra live-sändningar från sina matcher.
Bolagsutredningen. Ska nu genomföras i ett högt tempo fram till den 30/6 2013. Martin Söderberg, ny ledamot och Superserieansvarig i förbundsstyrelsen (FS), tillika sekreterare i SAFE, har fått ansvar för att samordna och driva denna ett år försenade utredning. SAFE´s styrelse beslöt att föreslå att STU´s ordförande, Lars Bengtsson kompletterar Martin och Tommy Wiking (FS ordförande), som också är utsedd att delta, i detta viktiga arbete.

Som vanligt biläggs protokollet från det senaste mötet (20/4).

SAFE protokoll 20/4

Nästa styrelsemöte har vi i samband med presskonferensen. Återkommer efter det.

Ha det bra!

Per Malmquist
Ordförande SAFE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s